Hakkımızda

DÜLGEROĞLU METAL ÇELİK

Dülgeroğlu Metal Çelik 2006 yılında, kendine büyük hedefler koyarak Talaşlı İmalat Sektöründe yerini almaya başlamıştır. Kocaeli Gebze merkezli Cnc Talaşlı İmalatı ile hizmet vermeye devam ederken aynı zamanda Metal ve Çelik Satışıda yapmaktayız. 
Kurulduğu günden bugüne %100 kalite ve müşteri memnuniyeti felsefesiyle çalışmış, çalıştığı iş ortaklarına güven vermiştir. Zamanında teslimat, doğru ürün ve yüksek kaliteyi prensip edinerek yolumuza devam ediyoruz. Birincil önceliğimiz, müşterilerimizin yaptığımız işten memnun kalması ve istediklerinizi karşılamamızdır.
Çalışma alanlarımız; her türlü çelik alüminyum, bakır, paslanmaz kestamit teflon vs. gibi malzemelerden otomotiv makine yedek parça hidrolik aksamları sektörüne özel parçalar, civatalar, somunlar, buçlar, kaplinler, flanşlar gibi birçok ürün çeşitleriyle teknoloji ve bilgi birikimimizle siz değerli müşterilerimize kaliteli ve güvenilir bir hizmet vermek için çalışmaktayız.

 

dulgeroglu-metal-celik-

Gebze de Metal ve Çelik Satışı Yapan sayılı firmalar arasında olan Dülgeroğlu Metal Çelik, Kocaeli, İstanbul ve Tüm Türkiye’ye hizmet vermektedir.

- neden biz ?

Doğru Ürün

İhtiyacınız olan metal ve çelik malzemesinde Doğru Ürünü seçmeniz için size yardımcı oluruz.

Yüksek Kalite

Aldığınız metal ve çelik malzemelerini yüksek kaliteli olmasına özen gösteririz.

ZAMANINDA TESLİMAT

Vermiş olduğunuz siparişleri sizlere zamanında teslimatını gerçekleştiririz.